AVEM…

soluții de marketing adaptate afacerii tale!

Content
Marketing

Creăm și distribuim pentru tine conținut original și relevant, izvorât din povestea ta. Atragem noi clienți și îi păstrăm conectați pe cei loiali. „Mobilăm” site-uri, „umplem” pagini de social media și trimitem newslettere, totul pentru ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă.

Social
Media

Folosim rețelele de socializare pentru a propaga mesajul pe care afacerea ta vrea să îl comunice către exterior. Analizăm, creăm sau activăm conturile de social media, concepem o strategie împreună, stabilim obiectivele și livrăm exact ceea ce ți-am promis.

Google &
SEO

Creșterea organică a unei afaceri și cea promovată merg mână în mână. În acest fel te ajutăm cu articole și conținut optimizat pentru motoarele de căutare și, totodată, setăm și administrăm campanii Google pentru a atrage mereu noi clienți pentru afaceea ta.

Programe de
Loializare

Reprezentăm în România soluția complexă de loializare LOYAX, pentru a afla care sunt clienții tăi loiali și a le oferi motive să repete vizitele. O folosim pentru a ajuta clienții să fie constant conectați cu afacerea ta, să afle noutățile în timp real și să folosească frecvent ceea ce le oferi.

Marketing
Automatizat

După ce am setat strategia de comunicare iar afacerea ta lucrează cu mulți clienți concomitent, lăsăm programele de marketing automatizat să facă treaba pentru tine. Le supraveghem strict pentru a ne asigura că totul merge bine, iar la final culegem rezultatele.

Consultanță
de Marketing

Anii de experiență în lucrul cu clienți internaționali ne-au ajutat să înțelegem marketingul și să-l putem traduce pe înțelesul tuturor. Te ascultăm, îți înțelegem motivația și te îndrumăm, astfel încât afacerea ta să-și atingă adevăratul potențial.

Departament de Marketing Externalizat

Poți beneficia de servicii de marketing de calitate, la costuri optime, prin externalizarea acestor servicii către noi. Creăm o echipă dedicată, care înțelege nevoile afacerii, este în permanent contact cu tine și vine în ajutor de fiecare dată când ai nevoie.

Website-uri
Responsive

Știm că titlul aduce a pleonasm, dar un site neadaptat navigării de pe terminale mobile înseamnă clienți trimiși direct la concurență. Fie că ai nevoie de un site nou sau de adaptarea celui vechi, putem avem oferte personalizate și adaptate domeniului tău de activitate.

Ai o întrebare?

Scrie-ne la

antreprenor@mdcpeoplecentric.ro